miércoles, 20 de abril de 2011

El Sacrifici



El Sacrifici

Rosa i el donyet eren bons amics. Es van coneixer agafant esclata-sangs, i des d'aleshores eren inseparables.

Un dia foren a un circ per veure l'actuació de un pallaso. El pallaso cridá al donyet al escenari i aleshores la bruixa amb l'ajuda del seu robot, llança una poció d'oscuritat i segrestà al donyet. Deixaren una nota per a Rosa que deia així: Necessite al teu donyet per a un sacrifici. M'el prestes?. El pallaso, que no soportava perdre el seu públic, s'uní a Rosa en la seua busqueda. Com la carta estava tacada amb terra i fulles, suposaren que s´amagaven en el bosc. Durant unes hores van estar buscant-los fins que vegueren el robot. Ràpidament es van amagar, i van veure que el robot agafava esclata-sangs. Quan va terminar, es dirigí cap a la guarida, i els dos es seguiren.

-Rosa, no podem enfrontar-nos a la bruixa i al robot junts-digué el pallaso. Pero Rosa tenia un pla. Quan el robot va eixir, els dos es llançaren sobre ell i li canviaren la configuració. El robot va entrar a la guarida, amb la bruixa.
-Robot, ja pots posar els esclata-sangs al voltant del donyet.
-I una *****! i es va llançar sobre la bruixa, i amb la ajuda de Rosa i el pallaso la van reduir. Cridaren a la policia, Es van enportar a la bruixa i el donyet va ser alliberat.

Fi

No hay comentarios:

Publicar un comentario